natuurlijke huidverzorging

De belangrijkste redenen om te kiezen voor natuurlijke huidverzorging

Het wordt een steeds meer besproken onderwerp: veel verzorgingsproducten bevatten allerlei giftige en hormoonverstorende ingrediënten die kunnen leiden tot blijvende gezondheidsschade. Zo kwam het merk Johnson & Johnson onlangs nog in het nieuws omdat hun babypoeder gelinkt wordt aan het ontstaan van eierstokkanker.

De Amerikaanse Jacqueline Fox beweerde dat zij eierstokkanker had gekregen door meer dan 35 jaar Johnson’s babypoeder te gebruiken. Tijdens de rechtszaak oordeelde de jury dat Johnson & Johnson de nabestaanden van de vrouw een schadevergoeding van 64 miljoen euro moet betalen, omdat het bedrijf haar klanten niet heeft gewezen op eventuele risico’s. Inmiddels lopen er meer dan 1000 soortgelijke rechtszaken tegen het Amerikaanse bedrijf.

Wil jij ook minder risico nemen wat betreft je gezondheid? Lees dan snel verder waarom het verstandig is om voor natuurlijke huidverzorgingsproducten te kiezen.

Natuurlijke producten zijn beter voor je gezondheid

Veel verzorgingsproducten bevatten giftige en hormoonverstorende ingrediënten die schadelijk zijn voor je gezondheid. Niet-natuurlijke ingrediënten kunnen je huid uitdrogen, verouderen en beschadigen. En dat willen we natuurlijk niet. Kies daarom voor de natuurlijke verzorgingsproducten van Nutur. Hiermee weet je zeker dat je je huid verzorgt met producten die bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van giftige toevoegingen. Omdat ook je huid het allerbeste verdient!

Milieuvriendelijk

De productie van de natuurlijke verzorgingsproducten van Nutur gebeurt op milieuvriendelijke wijze. De ingrediënten en verpakkingsmaterialen zijn zo min mogelijk belastend voor het milieu. Door te kiezen voor Nutur, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo draag jij ook je steentje bij aan een beter milieu!

Natuurlijke ingrediënten zijn zeer geschikt voor een gevoelige huid

Natuurlijke verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt voor een gevoelige huid, zoals bijvoorbeeld de tere babyhuid. Doordat deze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten, worden ze zeer goed verdragen door de huid. Nog een pluspunt: natuurlijke producten bevatten van nature antioxidanten die je huid precies geven wat ze nodig heeft.

Fair Trade en met liefde voor dieren

Veel producenten van natuurlijke huidverzorging werken op fair trade wijze en zorgen ervoor dat iedereen in het productieproces een eerlijke boterham verdient. Daarnaast zijn alle producten uit de shop van Nutur dierproefvrij.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de Nutur verzorgingsproducten voor jezelf of alle producten voor een natuurlijke babyverzorging.

natuurlijke huidverzorging

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *