Sinds kort verkopen wij ook de fijne doeken van Aden + Anais. Gemaakt van hoge kwaliteit katoen mousseline: zacht en comfortabel voor je baby. Lees snel verder om te zien waar je deze veelzijdige doeken allemaal voor kunt gebruiken!

Inbakeren

Traditioneel zijn de Aden + Anais swaddles bedoeld als inbakerdoek. Dankzij de katoen mousseline is de doek lekker licht en ademend. Het helpt de lichaamstemperatuur van je baby te regelen, waardoor je baby beschermd wordt tegen oververhitting. Met de inbakerdoeken van Aden + Anais kies je voor een veilige manier van inbakeren. Tips nodig? Lees dan onze eerdere blog met alle tips & tricks voor inbakeren.

Bescherming tegen de zon

Leg de doek over de kinderwagen of hang de doek voor het autoraam als extra bescherming tegen de zon. Je kunt de doek gewoon tussen het raam klemmen. Natuurlijk is het wel belangrijk om je baby in de zon goed in te blijven smeren met zonnebrand

Als laken of deken

De doeken van Aden + Anais lenen zich uitstekend als lakentje in de wieg. En dankzij het lichte gewicht ook ideaal als zomerdekentje. De doeken beschermen tegen oververhitting en zijn dankzij hun afmeting van 120 x 120 cm makkelijk over het matras heen te vouwen.

Speelkleed

Dat is makkelijk: altijd een speelkleed bij de hand! Of je nu lekker even naar het park bent of bij familie op visite, je baby kan lekker spelen op de doek van Aden + Anais. Voor een extra zacht effect leg je de doek op een zachte ondergrond zoals gras of een vloerkleed.

Tijdens het voeden

Tijd om te voeden? Gebruik bij borstvoeding de doek voor wat extra privacy of leg hem op je baby als spuugdoek. Extra handig: het royale formaat zorgt ervoor dat je eigen kleding ook goed beschermd blijft!

Slabbetje

Ben je een slabbetje vergeten? Vouw de Aden + Anais doek als slabbetje om je baby en het probleem is opgelost! De doeken kunnen bovendien gewoon in de wasmachine, dus maak je geen zorgen over het knoeien.

Poetsdoek

Mocht er onverwachts een flesje voeding omvallen, dan gebruik je de katoenen doek gewoon als poetsdoek. Hij absorbeert goed, kan in de wasmachine en is dus ideaal voor kleine ongelukken.

Handdoek

Aden + Anais doeken zijn zeer geschikt als handdoek. Ze zijn zacht en daardoor geschikt voor de kwetsbare babyhuid. Bovendien absorberen ze goed en zijn ze niet zo ruw als andere handdoeken. Gebruik ze dus ook lekker na het badderen!

Ondergrond voor verschonen

Ben je op visite en is er geen verschoningskussen bij de hand? Gebruik de mousseline doek dan als ondergrond. Leg hem bijvoorbeeld op de bank en het verschonen is zo gepiept.

Over het aankleedkussen

Een aparte hoes voor het aankleedkussen? Niet per se nodig. De doeken van Aden + Anais leg je gemakkelijk over het kussen. Hij is groot genoeg en kan na afloop zo de wasmachine in. Ideaal toch?

Heb jij nog tips waar je de deze doeken nog meer voor kunt gebruiken? Laat ze hieronder in een reactie achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *