De allerbeste zorg voor zowel mama als de baby. Met de producten van Earth Mama Organics (Angel Baby) haal je het beste in huis voor de (aanstaande) mama en de baby.

Of je nu zwanger bent, of een trotse kersverse moeder, de producten bieden ondersteuning vóór de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en ná de zwangerschap. Daarnaast heeft Earth Mama Angel Baby een lijn met de allerbeste verzorgingsproducten voor de baby.

De producten van Earth Mama Organics (Earth Mama Angel Baby) is het resultaat van bestaande geneeskunde met hedendaagse wetenschap. Ze zijn gemaakt van de allerbeste pure en veilige ingrediënten.

Er wordt gebruik gemaakt van biologisch geteelde kruiden en oliën die zorgvuldig geselecteerd, gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit zijn. De producten zijn veilig, effectief en zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- of kleurstoffen. Ze bevatten geen giftige stoffen, het is niet getest op dieren, veganistisch en glutenvrij.

Niet alleen de producten zijn milieuvriendelijk, ook de verpakkingen zijn volledig recyclebaar.

Earth Mama Angel Baby heeft verschillende productenlijnen ontwikkeld voor de verschillende fasen van het moederschap.

Op dit moment kopen wij Earth Mama producten bij Amazon. Wel aan de prijzige kant maar snel in huis en zonder belasting en invoerrechten gedoe.

Tijdens de zwangerschap

Een zwangerschap zorgt voor de nodige veranderingen in je lichaam. Je lichaam verdient extra liefde en verzorging tijdens deze emotionele, maar ook fysiek veeleisende periode. De producten van Earth Mama Angel Baby ondersteunen met de geschenken die de aarde geeft het natuurlijk proces van de zwangerschap. Verwen jezelf met een kop thee, met heerlijke lotions voor je huid of met een verzorgende lippenbalsem. De Body Wash met Gember en Grapefruit helpt tegen de ochtendmisselijkheid en deze producten helpen striae verminderen en jeuk verlichten.

Hier een lijst van onze top 5 Earth Mama producten (klik op de foto voor details).

[envira-gallery id=”1304″]

1. Earth Mama Angel Baby New Mama Bottom Spray (120ml)

Geweldige spray voor na de bevalling en de reviews zijn ook niet mis.

Te koop bij Amazon voor 24,00.

Koop direct bij Amazon: https://amzn.to/39UDGA9 

 

2. Earth Mama Angel Baby Angel Baby Bottom Balm

Onze favoriet!  voor 36,00 🙂 gaat langer mee dan je denkt. gewoon dun opsmeren.

Koop direct bij Amazon:  https://amzn.to/39SIcPJ

3. Earth Mama Angel Baby Natural Nipple Butter

Bij borstvoeding. €21,00 https://amzn.to/2wG9lqS 

 

4. Earth Mama Angel Giftset voor babies met 5 producten

Leuke giftset voor €54,00. https://amzn.to/2vWHmms

 

5. Earth Mama Angel Baby Booby TubesTM

https://amzn.to/38TcVMu

Na de bevalling

Je kunt trots op jezelf zijn. Een bevalling is één van de zwaarste taken die een vrouw te verrichten heeft. Verwen jezelf! Want na de bevalling kan je lichaam wel wat extra zorg gebruiken voor een natuurlijk herstel. Earth Mama Angel Baby heeft een lijn ontwikkeld met verzorgingsproducten speciaal voor de periode na de bevalling. Ze helpen je geest weer tot rust te laten komen en je lichaam te herstellen.

De Mama Bottom Spray is een musthave voor elke net bevallen mama en de C-Mama Healing Salve helpt het litteken na een keizersnede vervagen.


Tijdens het geven van borstvoeding

Earth Mama Angel Baby biedt natuurlijke producten om de borstvoeding te ondersteunen. Bij een goede verzorging van je borsten, krijgt je kleine de beste natuurlijke voeding die het verdient. De Natural Nipple Butter is een rijke, organische tepelcrème, een uitkomst bij zere tepels en kloven. De Milkmaid Tea is een fijne thee tijdens de borstvoedingsperiode. Wil je juist stoppen met de borstvoeding? Drink dan de No More Milk Tea om de borstvoeding op een natuurlijke manier te stoppen.


Babyverzorging

Earth Mama Angel Baby heeft een productenlijn met 100% natuurlijk, biologische producten voor je baby. Puur natuur en veilig voor je kleintje! Of het nu gaat om Lotion, Baby Olie of Body Wash & Shampoo, deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid van je baby. De Billen Balsem is een zalf voor de billetjes; om ze te beschermen, maar ook om ze te verzorgen als er zere en rode billetjes zijn.


100% Biologische Thee

Earth Mama Angel Baby heeft 100% biologische thee ontwikkeld ter bestrijding van de meest voorkomende ongemakken tijdens en na de zwangerschap:

  • Organic Peaceful Mama Tea: helpt lichaam en geest te ontspannen
  • Organic Morning Wellnes Tea: tegen misselijkheid en duizeligheid
  • Organic Third Trimester Tea: ondersteunt je in het laatste trimester
  • Organic Milkmaid Tea: ter ondersteuning van de borstvoeding
  • Organic No More Milk Tea: helpt je om op natuurlijke wijze te stoppen met het geven van borstvoeding
  • Organic Montly Comfort Tea: het ondersteunt je lichaam tijdens het helingsproces na de bevalling.
  • Mama to be sampler tea: 4 soorten thee

te koop bij Amazon: https://amzn.to/2T9g4kI

Een leuke cadeau voor mama en baby

Met de producten van Earth Mama Angel Baby haal je een leuk cadeau in huis voor iemand die zwanger is of voor een babyshower. Ook heb je met de producten van Earth Mama Angel Baby een leuk kraamcadeau voor mama en baby. Of wat dacht je van de speciale giftsets A Little Something for Baby of A Little Something for Mama-to-be?

Earth Mama Angel Baby: goed voor jou, goed voor je baby en goed voor de natuur … Wat wil je nog meer.

Groetjes,

Tomislaw

 

[ss_social_share align=”left” shape=”rounded” size=”small” labels=”label” spacing=”1″ hide_on_mobile=”0″ total=”0″ all_networks=”1″ inline_total_style=”separator” total_share_placement=”left” hover_animation=”ss-hover-animation-fade”]

 

Disclaimer (I): deze post bevat affiliate links, dat betekent dat ik een klein percentage van de opbrengst krijg wanneer je iets via mijn links bestelt. Dit heeft echter geen invloed op de prijs van de producten zelf. Deze links voeg ik toe om de kosten van onderhoud van het blog terug te verdienen. Ik hoop op je begrip hiervoor 🙂.

Disclaimer (II): De producten zijn veel goedkoper bij iHerb. Let wel goed op bij iHerb bestellingen i.v.m. met omzetbelasting, invoerrechten en extra “Trump” invoerrechten en invoerkosten: Pakketjes t/m 22 euro (Geen invoerrechten, Geen BTW (omzetbelasting)), Pakketjes van 22 euro t/m 150 euro (Geen invoerrechten, Wel BTW (omzetbelasting) en Trump belasting) en Pakketjes van meer dan 150 euro betaal je de volle mep. (alle bedragen zihn dus incl. verzendkosten)….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *